پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3289
-
الف
+

اسامی داوران جشنواره کتاب و رسانه

داوران جشنواره کتاب و رسانه معرفی شدند.

داوران هفدهمین جشنواره کتاب و رسانه از سوی دبیرخانه این رویداد فرهنگی معرفی شدند.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از خبرگزاری ایسنا، در این مراسم که در چهارمین روز از بیست‌وششمین دوره هفته کتاب، روز یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ در سرای کتاب مؤسسه خانه کتاب و با حضور جمعی از مسئولان عالی‌ رتبه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران و خبرنگاران رسانه‌ها برگزار خواهد شد، از حدود شش دهه فعالیت آلبرت کوچویی؛ پیشکسوت حوزه اطلاع‌رسانی فرهنگ و هنر تقدیر خواهد شد.

آلبرت کوچویی متولد سال ۱۳۲۲ در همدان، نخستین اجرای رادیویی خود را در ۱۴ سالگی در آبادان تجربه کرد. پس از پایان تحصیلات متوسطه، به استخدام رادیو ارومیه درآمد، سپس با ادامه تحصیلات عالیه در تهران، کار حرفه‌ای‌اش را در مرکز آغاز کرد.

تهیه‌کنندگی و گویندگی برنامه‌های متعدد رادیویی، ترجمه‌ کتاب «کنسرت ناتمام» (مجموعه‌ شعرهای لورکا از انگلیسی به فارسی)، تالیف مجموعه‌ای از برنامه‌های رادیویی در قالب کتابی با عنوان «حرفی برای گفتن»، سردبیری چند نشریه فرهنگی، علمی و ورزشی، ترجمه کتاب «حماسه آشوری قاطینای پهلوان از آشوری به فارسی»، داستان‌خوانی و کتاب‌خوانی رمان‌های ایرانی و خارجی، دوبله و صداپیشگی برنامه‌های تلویزیون و فیلم‌های مستند، نگارش مقاله‌های متعدد در روزنامه‌ها و مجله‌های داخلی، نگارش مقاله‌های متعدد در روزنامه‌ها و مجله‌های خارجی همچون ایندیپندنت، گاردین و تایم، و تدریس گزارشگری و روزنامه‌نگاری، ازجمله فعالیت‌های اوست.

کتاب «مثل راه رفتن روی تیغ» گفت‌وگوی تاریخ شفاهی محمدباقر رضایی با اوست که جایزه‌ اول جشنواره‌ بین‌المللی صدا (۱۳۹۰ و ۱۳۹۱) و نشان درجه یک هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در کارنامه‌ حرفه‌ای‌اش دیده می‌شود. او هم‌اکنون نیز چند نوبت در هفته به معرفی و خوانش کتاب‌های منتشرشده در شبکه‌های مختلف رادیویی می‌پردازد.

دبیرخانه هفدهمین جشنواره کتاب و رسانه، همچنین با تقدیر از دکتر داوود صفایی (مدرس علوم ارتباطات)، دکتر علی گرانمایه‌پور (مدرس علوم ارتباطات)، دکتر حوریه دهقان‌شاد (مدرس علوم ارتباطات)، کیوان امجدیان (روزنامه‌نگار باسابقه حوزه کتاب) و زهرا حاج‌محمدی (روزنامه‌نگار باسابقه حوزه کتاب) که در جمع هیات داوران این جشنواره در دوره پیشین همکاری کردند، هیات داوران این دوره از جشنواره را به شرح زیر معرفی کرد:

صدیقه ببران؛ دانش‌آموخته دکتری علوم ارتباطات (روزنامه‌نگاری) و استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، سردبیر فصلنامه علمی پژوهشی فرهنگ ارتباطات، سردبیر پیشین پژوهشنامه مطالعات محیط زیست، مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو.

سعید خال؛ دانش‌آموخته دکتری مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی، استاد علوم ارتباطات، روابط عمومی و روزنامه‌نگاری در واحدهای محتلف دانشگاه‌های آزاد و سراسری، شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره).

سیف‌اله صمدیان؛ مسئول واحد عکس و مؤسس بانک عکس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در دهه ۶۰، مدیرمسئول مجله تصویر، مدیر جشن تصویر سال و رییس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران.

حمید فروتن؛ دانش‌آموخته سینما و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، مدرس عکاسی خبری در دانشکده خبر، برگزیده جشنواره‌های داخلی و خارجی ازجمله دو دوره جشنواره مطبوعات، مؤسس سرویس عکس خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، رییس هیات مدیره انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران.

حمیدرضا مدقق؛ دانش‌آموخته دکتری علوم ارتباطات، سردبیر علمی، فرهنگی و هنری شبکه خبر، مدرس دانشکده خبر و دانشگاه علامه طباطبایی، عضو هیات تحریریه مجله فیلم، دبیر پیشین و برگزیده و داور چند دوره از جشنواره کتاب و رسانه.

محسن حکیم‌معانی؛ دانش‌آموخته زبان و ادبیات فارسی، سردبیر، کارشناس و نویسنده برنامه‌های مختلف رادیویی، نامزد و برگزیده جشنواره‌های حوزه کتاب و رسانه.

فرزین پورمحبی؛ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی، مدرس طنز و ادبیات نمایشی در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی، طنزنویس در مطبوعات، خبرگزاری‌ها، تلویزیون و تئاتر، مؤلف فنون نگارش طنز در ادبیات نمایشی، برگزیده جشنواره‌هایی چون: طنز طهران، طنز مکتوب، رادیو جوان و نمایش‌های آیینی و سنتی.

آرش شفاعی؛ دانشجوی دکتری علوم ارتباطات، دبیر سرویس ادب و هنر روزنامه قدس، داور جشنواره‌های حوزه شعر و رسانه از جمله جشنواره مطبوعات، کتاب سال شعر خبرنگاران و کتاب و رسانه.

علیرضا بهرامی؛ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد علوم ارتباطات (روزنامه‌نگاری)، مدیر گروه فرهنگی هنری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برگزیده دوره‌های اول، دوم، سوم و دهم، داور دوره‌های چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم و دبیر دوره‌های شانزدهم و هفدهم جشنواره کتاب و رسانه.

بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «حال خوش خواندن» از تاریخ ۲۴ آبان تا ۱ آذرماه با مشارکت بیش از ۶۰ نهاد و سازمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

 س م/ ط ه

نظر شما
ارسال نظر